CBW erkend

Wanneer je iets koopt bij een CBW-erkende woonwinkel profiteer je van vele voordelen, maar heb je vooral meer zekerheid.
Zeker van je aankoop

Extra garanties

CBW-erkende winkels werken volgens algemene voorwaarden die zijn opgesteld samen met de Consumentenbond. Jij als consument bent hiermee extra goed beschermd als het gaat om (aan)betaling, levertijd, levering, vervoer en garantie.

Hiermee gaan CBW-erkende winkels verder dan andere woonwinkels. De erkenningsregeling die gehanteerd wordt, biedt in de basis drie garanties*;

  • Extra productgarantie van ten minste 2 jaar.
  • Indien een winkel failliet gaat, dan is er een aanbetalingsregeling* waarbij andere CBW-erkende winkels helpen.
  • Gaat er toch iets mis en kom je er samen niet uit? Dan is er een onafhankelijke geschillencommissie die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt.
 

Er zijn ruim 4.000 CBW-winkels in het hele land. De winkels, variërend van meubel-, keuken- en parketzaken tot winkels met tapijt, badkamers, slaapkamers en gordijnen, zijn te herkennen aan het speciale CBW-erkend logo. Let daarom als je iets voor je interieur koopt altijd op het CBW-erkend logo op de winkeldeur.

* Zie voor de exacte regeling, beperkingen en werkwijze de CBW-erkend-voorwaarden voor Woonwinkels op cbw-erkend.nl.

Zelf samenstellen

Stel online jouw ideale relaxfauteuil samen.

Direct de beste prijs

Geen hoge kortingen en mooie praatjes.

Snelle levering

Dankzij een ruime voorraad binnen 5 dagen geleverd.

Ruim 20 jaar ervaring

Kwaliteit en service staan bij ons absoluut op één.

Winkel gesloten

Op dinsdag 16 en woensdag 17 januari is onze winkel in verband met een bedrijfsevent gesloten. Vanaf donderdag 18 januari is de winkel weer open volgens de gebruikelijke openingstijden.

Tot dan!

Meer Informatie?

Vul uw gegevens in en we zullen u contacteren.