Over Ons

Grote collectie kwaliteitsmeubelen met direct alle mogelijkheden en de beste prijs

Marco Brans opende in Riethoven zijn nieuwe zaak in zitmeubelen, met de toepasselijke naam “Dit Zit”. Maar liefst 200 verschillende relaxfauteuils en sta-op-stoelen in alle soorten en maten behoren tot het voorraadassortiment, dat de komende tijd overigens flink wordt uitgebreid. Geen standaardstoelen uit Azië of elders, maar enkel kwaliteitsstoelen van Nederlands fabricaat zoals van Gealux, Dat Zit en De Toekomst. 

Ook kent DitZit geen ellenlange levertijden: onze voorraad stoelen worden binnen 5 dagen geleverd. Uniek is daarbij de voorraad lederhuiden,  waaruit de klant voor zijn stoelbekleding ter plekke een keuze kan maken. Bovendien kan de stoel worden uitgevoerd in de bekende De Ploeg-stoffen. Marco en Inge doen er alles aan om de klant naast een voortreffelijk zitmeubel ook een goed gevoel mee te geven. “Service en garantie, die men van oudsher ook van Jan Hebing gewend was, blijft zoals vroeger”, onderstreept Marco Brans nog eens.

DitZit staat voor een eerlijke nettoprijs; dus geen lokkertjes. Parkeren is hier geen enkel probleem. Voor de winkeldeur is ruimte genoeg en dat is handig voor de geïnteresseerde klanten. “ In grote winkelcentra moet je meestal al ver lopen, voordat je de zaak bereikt. Hierna moet men dan ook nog de hele winkel doorsloffen om de afdeling van de stoelen te bereiken”. Hier hoeft dat in elk gaval niet zegt Marco Brans. “Zelfs voor minder validen is de korte afstand van auto naar winkel een pluspunt”. 

On-line uitzoeken

“Men kan ook online de stoel naar keuze uitzoeken en samenstellen”, zegt Marco.  Straks heeft de klant volop mogelijkheden om de uitvoering, bekleding, hoogte, diepte of voetenbank uit te zoeken”, zegt Marco. Tot het assortiment van ‘Dit Zit’ behoren tevens banken en bijzetfauteuils. Ook eetkamerstoelen en niet te vergeten alle onderhoudsproducten voor de lederen bekleding, zitten in het assortiment.

Waar?

‘Dit zit” is te vinden aan de Dorpstraat 15 in Riethoven, het vroegere pand van Jan Hebing zitmeubelen. De openstellingtijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 10-17 uur. Op maandag is de zaak gesloten. Telefonisch is men bereikbaar onder nummer 040-2013103. 

Over DITZIT.nl

De oprichter van DITZIT.nl, Marco Brans, is als ruim 20 jaar bezig met de verkoop van kwaliteitsmeubelen en heeft ervaring en kennis van kwaliteit en service. Hij adviseert u graag over welke stoel bij u past. DitZit neemt de tijd om een passende stoel te vinden en werkt niet met kortingen maar geeft direct de beste prijs. Neem gerust eens contact op of kom langs in onze winkel zodat we u kunnen helpen met het vinden van uw droom relaxfauteuil.

Winkel gesloten

Op dinsdag 16 en woensdag 17 januari is onze winkel in verband met een bedrijfsevent gesloten. Vanaf donderdag 18 januari is de winkel weer open volgens de gebruikelijke openingstijden.

Tot dan!

Meer Informatie?

Vul uw gegevens in en we zullen u contacteren.